Визия и Мисия

В Пуратос знаем, че хората по света се грижат все повече за качеството на храната си. Като наблюдаваме и анализираме света около себе си, по отношение на това, което прави същността на групата ни - нашето ДНК - ние определихме визията си за бъдещето, на която се осланя дългосрочната стратегия на компанията ни. 

Нашата визия

Вярваме, че хората ще отдават все повече значение на качеството на храната в бъдеще.

Нашата мисия

В Пуратос сме близо до клиентите и потребителите навсякъде. Превръщаме технологиите и опита с културата на хранене по света в нови възможности, за да помогнем на клиентите да бъдат по-успешни с бизнеса си.

Целта ни е да даваме на клиентите си абсолютно спокойствие. И благодарение на глобалното ни присъствие и разбиране за различните култури, ние се стремим да бъдем източник на творчество и нови идеи, като същевременно предлагаме на хората си възможно най-добрите възможности за професионално развитие.

Работим с клиентите си като партньори на всяка една стъпка, така че те да продължат да предлагат най-доброто на своите клиенти. Нашата цел е да сме техни надежни партньори в иновациите. 

Да бъдем надеждни партньори на нашите клиенти в иновациите, изисква пълното ни внимание във всеки момент. Начинът ни на правене на нещата и ценностите ни ни помагат в постигането на целите.

Те ръководят всичко, което правим, защото спечелването на доверието на нашите клиенти изисква безпроблемен подход по отношение на качеството и услугите.

Нашето лого

Избрахме еднорога в нашето лого като символ на етиката и смелостта. Известното митологично животно олицетворява всичко, което отстояваме.

Нашият стил на работа

Нашият стил на работа е базиран на доверие, което е в центъра на всичко, което правим.

Прочетете повече

Открийте повече за Пуратос