Многозърнест и Пълнозърнест

Многозърнест хляб е вид хляб, който се произвежда с два или повече вида зърна. Зърната, които се използват са ечемик, лен, просо, овес, пшеница, пълнозърнесто брашно и други. Някои видове включват и семена като лен, киноа, тиквени и слънчогледови семена. Подготовката включва 7-зърнен и 9-зърнен хляб, освен другите.
Многозърнестия хляб може да бъде приготвен с цели, необработен зърна.

Пълнозърнест пшеничен хляб е вид хляб, който се прави с частично или изцяло смляно брашно от цели или почти цели пшенични зърна.

Продукти от Пуратос за разработване

S 500 MAXX

Подобрител от ново поколение за максимален обем и толеранс. Коригира ниско отпускане

Сапоре Оберто

Концентрирана ръжена закваска от гамата Sapore. Натурален продукт за допълнителен вкус и аромат на хляб.

Софтгрейн Лимец и Чиа

Зърна лимец и семена чиа, накиснати в закваска

Софтгрейн Мултигрейн

7 вида зърна и семена в закваска: лимец, пшеница, ръж, слънчоглед, лен, сусам и мак

Софтгрейн Тиквени семена

Тиквени и слънчогледови семена, накиснати в закваска

S 500 CL

Подобрител от ново поколение с патентована технология, която компенсира разликите, причинени от брашна с различно качество.

Тигрис Силвър

Подобрител за хрупкави изделия със средно голям обем

Тигрис Платинум

Висок клас концентриран подобрител за стегнати брашна