Тунквани бонбони

Тункваните бонбони или ръчно потопените бонбони се правят чрез потапяне на пълнеж в разтопен шоколад. Пълнежът може да включва ганаш, някакво пралине и ядки или даже плодове. Обикновено се оставя да стегне на студено за да са с по-твърда текстура и да се тункват по-лесно. Те могат да бъдат потопени в бял, млечен или тъмен шоколад и след това декорирани на ръка. 

Продукти от Пуратос за разработване

Belcolade Дропс Черен

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.  

Belcolade Дропс Млечен

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.

Belcolade Дропс Бял

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.

Карат Кавърлукс млечен

Гамата Carat представлява висококачествен кувертюр, базиран заместители на какаовото масло. Те осугуряват много фина текстура и профил на топене, който е близък до този на истинския шоколад.

Карат Кавърлукс черен

Гамата Carat представлява висококачествен кувертюр, базиран заместители на какаовото масло. Те осугуряват много фина текстура и профил на топене, който е близък до този на истинския шоколад.