Трюфел

Трюфелите са вид шоколадов специалитет, направени с шоколадов ганаш и покрити с какао или натрошени ядки. Те са измислени през 1895 в Chambéry (Франция) от шеф Louis Duffour, който е имал недостиг на шоколад и решава да смеси сметана, ванилия и какао на прах, за да го замести. Името идва от приликата им с гъбата трюфел с характерен тъмно кафяв цвят и сферична форма. 

Продукти от Пуратос за разработване

Belcolade Дропс Черен

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.  

Belcolade Дропс Млечен

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.

Belcolade Дропс Бял

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.

Карат Кавърлукс млечен

Гамата Carat представлява висококачествен кувертюр, базиран заместители на какаовото масло. Те осугуряват много фина текстура и профил на топене, който е близък до този на истинския шоколад.

Карат Кавърлукс черен

Гамата Carat представлява висококачествен кувертюр, базиран заместители на какаовото масло. Те осугуряват много фина текстура и профил на топене, който е близък до този на истинския шоколад.