Иновации за хлебни изделия

flavours solutions Хлябът винаги е бил голямата страст на Пуратос. Днес тази страст продължава с обширни изследвания в областта на технологиите за ферментация. За да ви помогнем да създадете нови хлебни изделия или да подобрите вкуса на тези, които произвеждате, ние сме събрали закваски от цял свят, които представят широка палитра от вкусови профили, включени в нашите две най-важни продуктови гами: Sapore и O-tentic.

Sapore и O-tentic

TigrisGold


Sapore е серията с готови за употреба закваски (течни или под формата на прах), докато O-tentic ви предлага широка гама от активни съставки, които ще ви помогнат да създадете асортимент от хлебни изделия с автентичен вкус.


O-tentic Дурум съдържа натурална закваска, разработена от брашното на твърда пшеница, използвана в района Пулия в Южна Италия. Районът е с горещ и сух климат и придава на хляба типичен аромат и характерен вкус, който е изключителен и неустоим. Идеален за създаване на хрупкав средиземноморски хляб.

O-tentic Словиан е подходящ за производството на ръжен и ръжено-пшеничен хляб, тъй като придава уникален малцов вкус на хлебните изделия.


Изпитайте удоволствието от създаване на хляб с автентичен вкус. Предимства на O-tentic:

  • неповторим аромат и изключителен вкус
  • влажна среда и хрупкава коричка
  • изцяло натурални съставки
  • изключителна гъвкавост в приложението


    Знаете ли, че...

    Иновационният център на Пуратос България ви предлага кулинарни пътешествия и вкусове от цял свят.

    Свързани статии