Заместители на мазнини

Мазнините са естествения носител на вкуса, както и ключов елемент в неговото възприятие при консумация. Те не само придават аромат на крайния продукт, но и определят някои технически характеристики като например разлистването на кроасаните. Когато остава въпрос за вкусни хлебни изделия и сладкиши, мазнината е тази, която придава типичната мека и влажна структура. Обаче, високото съдържание на мазнини в тези изделия оказва влияние върху цената на рецептата. В допълнение има негативен ефект върху хранителните стойности. Това е в рязък контраст с актуалните тенденции на потребителите, които все повече търсят здравословни алтернативи без да правят компромис с вкуса и удоволствието от храната.
Cake diet

Нашият заместител на мазнини Пураслим е реална алтернатива на мазнините и може да увеличи хранителната стойност на вашите изпечени изделия чрез намаляване на нивото на мазнините с до 40% в кексовете и до 70% в сладките хлябове. Нещо повече, Пураслим ви позволява да предложите превъзходни диетични изделия, които са меки, с влажна структура и на конкурентни цени. 

Знаете ли, че...

При тестове със завързани очи, потребителите не забелязват намаленото съдържание на мазнини в изпечените изделия и предпочитат продукти с Пураслим.

Свързани уебсайтове