Пълнежи

Да изберете правилния пълнеж за вашите продукти е въпрос на вкус и технически умения. От една страна, културните традиции и навиците за хранене определят необходимостта от плодови, сметанови, шоколадови или пълнежи на основата на ядки. От друга страна, трябва да обърнете внимание в какво тесто ще попадне пълнежа. Ние сме разработили средство, което ни позволява да определим точно кой тип пълнеж от нашата гама ще отговори на вашите специфични изисквания по отношение на вкус, структура и срок на годност, както и да оптимизираме вашия производствен процес.

Видове пълнежи

Въз основа на тези специфични изисквания сме разработили широка гама от пълнежи, някои от които са:

Cryst-o-fil

Cryst-o-fil Cryst-o-fil е траен шоколадов пълнеж, който съдържа 50% истински белгийски шоколад Belcolade, без съдържание на консерванти и добавки. Уникалните технически свойства на патентованата гама Cryst-o-fil ви осигуряват забележителна гъвкавост в използването (може да се смесва с всички аромати и съставки) като същевременно отговарят на търсените от вас резултати.

Дели Карамел

Chocolate cheesecake За да очаровате вашите клиенти - включете малко количество от пълнежа Дели Карамел към рецептата и техните очаквания ще бъдат задоволени.

Кремфил

Fruit filling Нашата серия Кремфил е призната от много водещи производители на оборудване като най-надежния кремов пълнеж, благодарение на своята стабилност по време на пълнене, печене и замразяване. Продуктовата гама Кремфил има ниска водна активност, осигурява дълготрайност на изделията и комбинира отлични технически характеристики с превъзходен вкус.

Топфил

Cherry topfil Нашата серия плодови пълнежи Топфил включва голямо разнообразие от плодове като: ябълка, кайсия, малина, синя слива, череша и боровинка.