Местно Сладкарство

Всяка държава има своите национални сладкарски специалитети, които често се правят с местни съставки и по традиционни рецепти. Всяка държава е известна с някакъв вид местен сладкиш : Франция с макароните и еклерите, Япония с нейните Mochis или Португалия с "Pastéis de Nata"...Всички те използват различни техники и съставки, за да създадат единствени по рода си рецепти за десерти. 

Продукти от Пуратос за разработване

Карат Кавърлукс млечен

Гамата Carat представлява висококачествен кувертюр, базиран заместители на какаовото масло. Те осугуряват много фина текстура и профил на топене, който е близък до този на истинския шоколад.

Брило

Готови за употреба заливки за сладкарски изделия

Карат Кавърлукс черен

Гамата Carat представлява висококачествен кувертюр, базиран заместители на какаовото масло. Те осугуряват много фина текстура и профил на топене, който е близък до този на истинския шоколад.