Пай (Плодови тартове, Крамбъл)

Всички сладки пайове и тартове имат едно общо нещо : тестото. То може да бъде бутер или ронливо-маслено тесто. Ако рецептата включва само един слой тесто се нарича тарт, а ако пълнежа се покрива изцяло от тесто, този десерт става пай. Повечето от пайовете и тартовете съдържат пресни плодове или подсладени плодови пълнежи, но други разновидности могат да включват ядки, шоколад и даже меренг. 

Продукти от Пуратос за разработване

Topfil Череша

Термоустойчив плодов пълнеж с цели парченца череша

Topfil Боровинка

Термоустойчив плодов пълнеж с цели парченца плодове

Аржента Пастри (на листа)

Твърд маргарин за многолистни теста и кроасани.

Аржента Софт

Мек сладкарски маргарин за дребни сладки, баници и други печива.

Дели Лимон

Луксозна паста за пълнеж и декорация

Топфил Ананас

Термоустойчив плодов пълнеж с цели парченца плодове

Topfil Малина

Термоустойчив пълнеж с високо съдържание на малини

Теграл Патакрут

Готова смес на ронливо-маслено тесто за чийзкейк и плодови тартове