Специалитети (Макарони, Меренг)

Меренг е лек и сладък сладкиш, напрвен чрез миксирането на белтъци и захар. Сместа често се овкусява с ванилия или бадемова есенция и после се пече във фурна, за да се получи хрупкава текстура. Меренгът може да бъде използван и като основа за макарони : тези вкусни сладкарски изделия се правят с белтъци, захар и бадеми на прах. Основата на макарона се пече във фурната, след което се слепва с плодов пълнеж, шоколад, маслен крем и различни други съставки.

Продукти от Пуратос за разработване

Суперкрем Нути

Термоустойчив лешников крем на маслена основа. Подходящ за влагане в торти и закуски.

Брило

Готови за употреба заливки за сладкарски изделия

Belcolade Дропс Черен

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.  

Belcolade Дропс Млечен

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.

Belcolade Дропс Бял

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.

Belcolade Грейнс

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.

Карат Кимокрем

Лешников крем за коекструдирани дребни сладки. Подходящ за печива с дълъг срок на годност.

Решение за подобряване на вашия Специалитети (Макарони, Меренг)