Верин

През 1994, майсторът-сладкар Филип Контичини за първи път сервира десерт в малък стъклен съд. Този вид на презентиране помага за подобряване на вкусовото преживяване : прозрачността на стъкления съд позволява на хората да виждат по-добре различните части на десерта. 


 

Продукти от Пуратос за разработване

Пасионата

Луксозна сметана с превъзходен млечен вкус

Topfil Череша

Термоустойчив плодов пълнеж с цели парченца череша

Topfil Боровинка

Термоустойчив плодов пълнеж с цели парченца плодове

Карат Кавърлукс млечен

Гамата Carat представлява висококачествен кувертюр, базиран заместители на какаовото масло. Те осугуряват много фина текстура и профил на топене, който е близък до този на истинския шоколад.

Брило

Готови за употреба заливки за сладкарски изделия

Карат Кавърлукс черен

Гамата Carat представлява висококачествен кувертюр, базиран заместители на какаовото масло. Те осугуряват много фина текстура и профил на топене, който е близък до този на истинския шоколад.

Пралине Лешник

Оригинален лешников пълнеж за ръчни бонбони. Подходящ и за овкусяване на кремове. Съдържа 50% смлени лешници.