Кайсиев пай

Рецепта:

грама (г)
Ронливо-маслено тесто
Патакрут 1000
Миметик Инкорпорейшън 400
Яйца 100
Кайсиев пълнеж
Пасионата 120
Яйца 200
Пресни кайсии / кайсии от консерва 200
Бадемово брашно 80
Пудра захар 100
Мляко 40

Начин на работа

Приготвяне на ронливо маслено тесто:
Смесете Патакрута, Миметик Инкорпорейшън и яйцата до получаване на хомогенно тесто. Разточете до дебелина 3 мм и поставете в намаслен ринг.

Приготвяне на кайсиев пълнеж:
Смесете млякото, яйцата и захарта с миксер с телена бъркалка. Добавете бадемовото брашно и накрая сметаната.

Сглобяване и декорация:
Нанесете тънък слой от Топфил Кайсия върху ронливото маслено тесто в ринга. Нарежете кайсиите на половинки и ги поставете върху слоя Топфил Кайсия. Допълнете до ръба на ринга с пълнежа. Печете около 30-35 мин. на 180 °С и оставете да се охлади. Завършете с избита Пасионата. Декорирайте с кайсии, глазирани с Хармони, кувертюр Carat (шоколадова декорация) и печени бадеми.