Франзела

Франзелата е символът на френския хляб. Тя е дълъг и тънък хляб, с много мека бяла средина. Рецептата е много опростена : съдържа само пшенично брашно, вода, мая и сол. Този хляб обикновено се консумира за закуска с масло и сладко и също по време на ястия. Може да се открият други разновидности на франзели - със закваска, многозърнести, пълнозърнести... 

Продукти от Пуратос за разработване

Сапоре Аида

Течна ръжена закваска от гамата Sapore. Натурален продукт за допълнителен вкус и аромат на хляба.

Софтгрейн Покълнала Ръж

Покълнали ръжени зърна, накиснати в закваска

S 500 MAXX

Подобрител от ново поколение за максимален обем и толеранс. Коригира ниско отпускане

Сапоре Риголето

Пшенична закваска на прах от гамата Sapore. Натурален продукт за допълнителен вкус и аромат на хлябa.

О-тентик Медитеранео

Квас от твърда пшеница за Средиземноморски специалитети: чабата, фокача, пица

Софтгрейн Покълнала Пшеница

Покълнали пшенични зърна, накиснати в закваска

Сапоре Травиата

Суха ръжена закваска от гамата Sapore. Натурален продукт за допълнителен вкус и аромат на хляба.

Софтгрейн Голдън 6 CL

6 вида различни зърна и семена, накиснати в закваска