Кроасани

Кроасаните са важна за Франция закуска и са известни по целия свят. Хората харесват уникалния му вкус на масло и мека разлистена текстура. Мазнината, добавена в тестото обикновено е масло, но може да бъде заменена и с маргарин. Друг вид многолистни изделия, които се правят от същото маено тесто са "Pain au chocolat" с шоколад в центъра. 

Продукти от Пуратос за разработване

Куик Степ Кроасан

Ново поколение подобрител за замразени кроасани

Сапоре Кармен

Течна пшенична закваска от гамата Sapore за вкус, аромат и свежест на сладки теста.

Миметик

Решение за френски кроасани и многолистни теста с вкус на масло

Сапоре Фиделио

Течна пшенична закваска от гамата Sapore, получена от стартерни култури Сан Франциско. Натурален продукт за допълнителен вкус и аромат на хляб и печива.

Софтгрейн Про

Соеви зърна, накиснати в закваска

Сънсет Глейз

Икономична глазура за печива - гарантира дълготраен блясък, който е независим от процеса на печене.

Софтгрейн Голдън 6 CL

6 вида различни зърна и семена, накиснати в закваска

Аржента Пастри (на листа)

Твърд маргарин за многолистни теста и кроасани.