Местен хляб

Хлябът е основна храна в повечето култури по света. Базовата рецепта за тестото включва само 2 съставки : брашно и вода. Рецептите за хляб и начините на приготвяне варират по различните места по света : всеки регион на света има своя собствена рецепта с различни видове брашно, съответния метод на приготвяне и добавяне на съставки като зърна, плодове, мазнина... 

Продукти от Пуратос за разработване

О-тентик Медитеранео

Квас от твърда пшеница за Средиземноморски специалитети: чабата, фокача, пица

О-тентик Дурум

Квас от твърда пшеница "Дурум" за автентичен селски хляб и багети с вкуса от едно време

Тигрис Силвър

Подобрител за хрупкави изделия със средно голям обем

Тигрис Платинум

Висок клас концентриран подобрител за стегнати брашна

Тигрис Даймънд

Висок клас концентриран подобрител за стегнати брашна

Тигрис Голд

Подобрител за хрупкави изделия с голям обем и златист цвят нa кора

Изи Козунак Ванилия

Готов за употреба микс за козунаци с ванилов аромат

Пуравита Козунак Лайт

Готов за употреба микс за козунаци с лимонов аромат. В рецептата не се добавя мазнина.