Формови бонбони

Формовите бонбони се приготвят като първо се излива разтопен шоколад във форма, след това се добавя пълнеж (ядки, ганаш, пралине...) и накрая се затварят с още един слой шоколад. След като стегнат в хладилника, бонбоните могат да бъдат декорирани. Тази техника позволява да се дават различни форми на бонбоните като се използват различни форми. 

Продукти от Пуратос за разработване

Belcolade Дропс Черен

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.  

Belcolade Дропс Млечен

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.

Belcolade Дропс Бял

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.

Карат Кавърлукс млечен

Гамата Carat представлява висококачествен кувертюр, базиран заместители на какаовото масло. Те осугуряват много фина текстура и профил на топене, който е близък до този на истинския шоколад.

Пралине Лешник

Оригинален лешников пълнеж за ръчни бонбони. Подходящ и за овкусяване на кремове. Съдържа 50% смлени лешници.

Карат Кавърлукс черен

Гамата Carat представлява висококачествен кувертюр, базиран заместители на какаовото масло. Те осугуряват много фина текстура и профил на топене, който е близък до този на истинския шоколад.