Бавароа и Мусове

Бавароа (или баварски крем) и мусове могат да бъдат сервирани като индивидуални десерти, но могат да бъдат също и част от ентреме или торта с различни текстури, популярна в съвременното френско сладкарство. Мусовете обикновено се приготвят с избити белтъци и се характеризират с тяхната лека и мека текстура. Бавароа кремовете имат по-твърда текстура, тъй като тестото съдържа желатин и има нужда да стяга във форма на студено. 

Продукти от Пуратос за разработване

Пасионата

Луксозна сметана с превъзходен млечен вкус

Пралине Лешник

Оригинален лешников пълнеж за ръчни бонбони. Подходящ и за овкусяване на кремове. Съдържа 50% смлени лешници.

Дели Карамел

Луксозна паста за пълнеж и декорация

Решение за подобряване на вашия Бавароа & Мусове