Еклер

Еклерът е френски специалитет, който може да бъде открит във всяка традиционна сладкарница. Името му означава "светкавица", защото може да бъде изяден много бързо. Оригиналната рецепта включва еклерово тесто, шприцовано в продълговата форма, напълнено с ванилов крем и отгоре завършен със захарна глазура. Обикновено може да се срещне в различни вкуса : ванилия, кафе или шоколад, но съществуват много и най-различни рецепти, включващи избита сметана, свежи плодове и даже солени съставки. 
 

Продукти от Пуратос за разработване

Пасионата

Луксозна сметана с превъзходен млечен вкус

Belcolade Дропс Черен

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.  

Belcolade Дропс Млечен

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.

Belcolade Дропс Бял

Истинският белгийски шоколад Belcolade се произвежда единствено в Белгия при спазване на дългогодишната традиция за производство, качество и рафиниране.

Карат Кавърлукс млечен

Гамата Carat представлява висококачествен кувертюр, базиран заместители на какаовото масло. Те осугуряват много фина текстура и профил на топене, който е близък до този на истинския шоколад.

Пралине Лешник

Оригинален лешников пълнеж за ръчни бонбони. Подходящ и за овкусяване на кремове. Съдържа 50% смлени лешници.

Теграл Клара Супер

Готова смес за еклери. Без добавяне на яйца.