Black&White Бейгъл

Рецепта за бейгъл

Начин на работа

Месене (спирален миксер): 10 мин. бавни и 2 мин. бързи.

Температура на тестото: 26о

Делене и предварително оформяне: Разделете на парчета от 110 гр. и оформете топчета.

Междинна ферментация: 10мин. На стайна температура.

Оформяне: Оформете като бейгъл и оставете в предварително омазнена тава.

Ферментация: 60 мин. при 32оC и 80% влажност.

Финална ферментация: 1за 1 нощ при 4оC и 80% влажност.

Декорация: Глазиране със Сънсет Глейз и овалване в поръска от зърна и семена Graindesign B&W..

Печене:Подова пещ при 260-260оC с 500 мл. пара в началото за 2 мин, отваряне на клапа и още 7 мин. за финално изпичане.

За рецептата

Ниво на сложност:  

Открийте

Свързани рецепти