Чийзкейк Боровинка

Рецепта:

грама (г)
Теграл Патакрут 1000
Миметик 400
Яйца 100
Изпечена и натрошена основа 140
Аржента Крем 60
Дели Чийзкейк 500
Topfil Боровинка 100

Начин на работа

Приготвяне на ронливо маслено тесто:
Смесете Патакрут-а с маргарина и добавете 100 гр. яйца. Разточете масленото тесто с дебелина 3-4 мм. Печете за около 15-18 мин. на 180-200 градуса.

Оформяне на основата
Натрошете изпеченото ронливо маслено тесто и го смесете с мекия маргарин Аржента Крем. Изсипете сместа в предварително намаслен с Оликс ринг и притиснете към стената до горния ръб на ринга.

Боровинков Чийзкейк
Смесете 500 г Дели Чийзкейк със 100 г Топфил Боровинка.

Сглобяване:
Поставете един от кръглите пандишпанови блатове на дъното на ринга. Нанесете слой от Боровинковия чийзкейк върху блата. Поставете втори блат и заравнете внимателно. Нанесете още един слой от Боровинковия чийзкейк. Печете 45 мин. на 160 градуса - за подова пещ и 35 мин. на 160 градуса - за конвектомат. Веднага след изпичането поставете трети пласт от блата. Притиснете и изравнете.

Декориране:
Смесете 200 г от Топфил Боровинка с 50 г Мироар Гласаж Неутрал и нанесете тънък слой отгоре. Поръсете по периферията с трохи от ронливото маслено тесто.