Смесете Патакрут-а с маргарина и добавете 100 гр. яйца. Разточете масленото тесто с дебелина 3-4 мм. Печете за около 15-18 мин. на 180-200 градуса.
Оформяне на основата
Натрошете изпеченото ронливо маслено тесто и го смесете с мекия маргарин Аржента Крем. Изсипете сместа в предварително намаслен с Оликс ринг и притиснете към стената до горния ръб на ринга.
Боровинков Чийзкейк
Смесете 500 г Дели Чийзкейк със 100 г Топфил Боровинка.
Сглобяване:
Поставете един от кръглите пандишпанови блатове на дъното на ринга. Нанесете слой от Боровинковия чийзкейк върху блата. Поставете втори блат и заравнете внимателно. Нанесете още един слой от Боровинковия чийзкейк. Печете 45 мин. на 160 градуса - за подова пещ и 35 мин. на 160 градуса - за конвектомат. Веднага след изпичането поставете трети пласт от блата. Притиснете и изравнете.
Декориране:
Смесете 200 г от Топфил Боровинка с 50 г Мироар Гласаж Неутрал и нанесете тънък слой отгоре. Поръсете по периферията с трохи от ронливото маслено тесто.
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.