Месене (спирален миксер) - Месете 4 минути на бавни и 6-7 минути на бързи обороти. Температура на тестото - около 26-27°C. Добавете маргарина в последните минути на замесването. Оставете тестото да почине 5 минути на стайна температура и след това го разделете на късове по 550 грама. Междинна ферментация - около 15 минути. Оформете във форма по желание. Втасването на тестото е 50 минути при 32-35°C и RH 70-80%. Печете 30-35 минути при температура 200-220°C.
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.