Служителите на Пуратос

Пуратос се ангажира да осигури на своите служители професионална среда, в която обучението и кариерното развитие са двата основни елемента. Като съчетава наука и изкуство, потопена в  историята ни на иновации с поглед към бъдещето, нашата Puratos Magic култура ще ви даде възможност да разгърнете своя талант.

Пуратос е международен концерн. Продуктите и услугите се предлагат в повече от 100 държави като в повече от 70 дъщерни дружества на Пуратос работят над 8500 души в световен мащаб.

През последните 10 години броя на служителите се е удвоил. Насърчаваме ги да си сътрудничат и да се ангажират с постижения като взимат ефективни решения, които да допринесат за повече успех на нашите клиенти.

Как ще разгърнете вашата магия?

Ще започнете пътешествието на обучение още в първия ден, когато като новодошъл ще участвате в нашето Puratos Welcome Journey . Като първа стъпка в програмата Ви за въвеждане, вие се запознавате с нашата история, култура, продукти, подход към клиентите и потребителите и ангажимента ни за устойчивост. Това става чрез срещи с колегите ви, игри и задачи и е придружено от интерактивен курс за електронно обучение.

Среда на сътрудничество

Пуратос вярва в екипната работа. Споделяме знания в световен мащаб чрез нашите вътрешни и външни мрежи. Споделяме най-добри практики, иновации и възможности чрез нашата организация. Сътрудничим си с мулти-дисциплинарни екипи, както и с външни бизнес партньори, включително нашите клиенти (B2B) и техните клиенти (потребители, B2C).
Пуратос вярва в дългосрочни цели, а не в бързи победи. Това означава, че ние активно "инвестираме в бъдещето". Фактът, че нашата компания има над 81 иновационни центъра и изразходва 2,2% от оборота си за Научноизследователска и Развойна дейност е свидетелство за това.

Puratos University, едно преживяване с “почерк”

С иновациите като основа на всичко, което прави, Пуратос демонстрира ангажимента си за непрекъснато обучение чрез Puratos University, предлагайки дългогодишно смесено обучение.

Чрез персонализираната програма за лидерство на Пуратос, нашите настоящи и бъдещи лидери стават страстни посланици на магичната ни култура. Като "Надеждни партньори в иновациите", те успяват в нашата бързо развиваща се и високопроизводителна среда.

За да научите повече и да направите първата си стъпка по този вълнуващ път, моля проверете свободните позиции за работа тук