Всички съставки се смесват заедно с плоска бъркалка за 5 мин. Шприцовайте тестото в силиконова форма и го изпечете.
Направете инфузия от розите и сметаната. Добавете още сметана до 166г и направете шоколадов ганаш с какаово масло. Добавете леко избита сметана.
Направете шоколадов ганаш и добавете глазура Глейз Ит.
Загрейте Глейзит Неутрал до 40оС, сложете бял шоколад и декорирайте муса.
Загрейте Праликрак Малина до 40оС, и декорирайте ваниловите сфери от блат.
Смесете всичко и добавете боя.
Във форма "сфера" поставете мус и потопете малиновия център, завършете с кексова подложка. След замразяване глазирайте, шприцовайте сметана. За декорация поставете "дантелата" и захаросаните розови листа.