Торта Роза Дамасцена Креативна

Ванилов Блат

Всички съставки се смесват заедно с плоска бъркалка за 5 мин. Шприцовайте тестото в силиконова форма и го изпечете.

Мус С Рози

Направете инфузия от розите и сметаната. Добавете още сметана до 166г и направете шоколадов ганаш с какаово масло. Добавете леко избита сметана.

Плодов Център

Направете шоколадов ганаш и добавете глазура Глейз Ит.

Украса За Мус От Рози

Загрейте Глейзит Неутрал до 40оС, сложете бял шоколад и декорирайте муса.

Украса За Ванилов Блат

Загрейте Праликрак Малина до 40оС, и декорирайте ваниловите сфери от блат.

Украса Дантела

Смесете всичко и добавете боя.

Асемблиране

Във форма "сфера" поставете мус и потопете малиновия център, завършете с кексова подложка. След замразяване глазирайте, шприцовайте сметана. За декорация поставете "дантелата" и захаросаните розови листа.

Открийте

Свързани рецепти