Торта Роза Дамасцена Устойчива

Ванилов Блат Веган

Всички съставки се смесват заедно с плоска бъркалка за 5 мин.

Ванилов Крем Веган

Направете ганаш от кокосовата сметана, какаовото масло и Белколад Веган Бял шоколад 36 Cacao trace. Когато температура стане 35оС, смесете с леко избита сметана Амбианте.

Декорация

Украсете със загрята Глазура Глейз Ит (45оС) замразените десерти и ги декорирайте с шамфъстък и сух цвят от роза.

Асемблиране

В ринг сложете последователно ванилов блат, ванилов крем, втория блат, ванилов крем и третия блат. Замразете. Украсете с глазура, шамфъстък и сух цвят от роза.

Открийте

Свързани рецепти