Белко Кейк

Основа

Смесете Теграл Патакрут с първото количество от Миметик на миксер,след като получите „пясък‘ от продуктите добавете яйцата. Приготвеното тесто разточете върху тава с хартия и изпечете при 180 градуса за около 15 минути. Изпеченото тесто сложете в блендер и раздробете на“ трохи“ Разтопете второто колочество Миметик и го прибавете към „трохите“ ,оформете основа за тортата във формата.

Крем

Направете ганаш от Белколад и Пасионата. Загрейте Пасионата и я изсипете върху Белколад,разбъркайте до пълно разтваряне. Охладете. Отделете 0.100г от ганаша за декорация. Останалото количество ганаш изсипете върху приготвената основа. Печете при 120 градуса за 70 минути, Охладете.

Открийте

Свързани рецепти