ТОРТА PASSION

Основа

Добавете Суийт Кейк Ейнджъл към водата и разбъркайте с телена бъркалка за 30 сек. на ниска скорост, след което миксирайте на висока скорост за 4 мин. Добавете олиото и разбъркайте 30сек. на бавна скорост. Направете платки 5 мм. Печене: в подова пещ при 180°C за 30 - 40 минути (в зависимост от грамажа); в конвектомат при 155°C с включен вентилатор на степен 1 за 30 - 40 минути (в зависимост от грамажа).

Малиново Кули

Шприцовайте Джем Малина на първата основа , затворете с втората и замразете.

Мус Бял Шоколад

Направете ганаш от Фестипак, какаово масло, Белколад Селекшън Бял. Когато температурата падне до 35°С, добавете леко избита сметана Фестипак 2.

Декорация

Разтопете шоколада с какавото масло на 40°C и използвайте за покриване на замразена торта.

Открийте

Свързани рецепти