Разтопете и загрейте заедно Belcolade Selection тъмен Cacao-Trace, Belcolade Selection Млечен Cacao-Trace и Belcolade какаово масло Cacao-Trace до 45°C.
Смесете с пралине лешник от PatisFrance 50% и сол, след което темперирайте на 26-28°C.
Изсипете пралинето в 9 мм рамка и оставете да кристализира.
Заливка
Нарежете пълнежа от пралине на желани форми и го покрийте с темпериран шоколад Belcolade Selection Lait Cacao-Trace.
Веднага поръсете с печени кубчета лешници и оставете да стегне за 5 минути.
Покрийте втори път с темпериран шоколад Belcolade Selection Lait Cacao-Trace и оставете да кристализира при 16°C с относителна влажност под 60%.
Като алтернатива, можете да покриете пралине-блокчетата с тъмен шоколад Belcolade Selection Noir Cacao-Trace.
Асемблиране
Изсипете пралинетата в рамка с височина 9 мм и я изрежете до желания размер след кристализация.
Глазирайте два пъти с темпериран шоколад, като поръсите с печени кубчета лешници след първото глазиране.
Глазирайте втори път за финал.
Открийте
Свързани рецепти
Изберете Пакет
Добавен в количката
Продукт е добавен към вашата количка
Добре дошли
Нашият сайт използва бисквитки
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.