Смесете маслото със сухите съставки докато се получи пясъчна структура.
Сметаната се загрява и към нея се добавя шоколада. Разбърква се до напълно разтапяне на шоколада.
Разтопете Карат Кавърлукс Тъмен СТ* на 45°C и потопете тарта в него. Оставете в хладилник за 10 минути.
Направете медальон с разтопен Carat Coverlux Dark Cacao-Trace, като използвате замразен печат.
590.24Kcal
Енергия
2457.22Kj
Енергия
38.85g
Мазнини
34.96g
Наситени мазнини
52.66g
Въглехидрати
43.03g
Захари
*
Енергия 590.24Kcal | ||
Енергия 2457.22Kj | ||
Мазнини 38.85g | ||
Наситени мазнини 34.96g | ||
Въглехидрати 52.66g | ||
Захари 43.03g | ||
Fibers 5.76g | ||
Протеин 4.16g | ||
Salt 0.05mg |