Смесете всички съставки с бъркалка за 4 минути. Изсипете в тава с размери 40х60 см и печете 12 минути на 170°C.
Разтопете шоколада, добавете останалото и изсипете върху бисквитата. Съхранявайте в хладилник и направете дискове - 50 мм.
Загрейте Тopfill на 50°C, добавете Patisgel и разбъркайте, добавете плодовете и разбъркайте.
Смесете ги заедно.
Оставете да заври и изсипете върху силиконова подложка или стреч фолио.
• В 50мм силиконова форма изсипете 20 гр. цитрусов компот, в средна - 6 гр. лешников крем.
• Поставете отгоре хрупкавата бисквитата, след което поставете във фризера.
• В 65 мм форма изсипете 40 гр. мус, след което сложете вътре вложката от замразени цитруси.
• Демонтирайте глазурата с Puratos Miroir Glassage Neutral.
• Изрежете 100 мм диск в кората на цитрусите, след това поставете върху всяка торта.