Цитрусов лешник

Цитрусова бисквита

Смесете всички съставки с бъркалка за 4 минути. Изсипете в тава с размери 40х60 см и печете 12 минути на 170°C.

Хрупкав лешник

Разтопете шоколада, добавете останалото и изсипете върху бисквитата. Съхранявайте в хладилник и направете дискове - 50 мм.

Компот от цитруси

Загрейте Тopfill на 50°C, добавете Patisgel и разбъркайте, добавете плодовете и разбъркайте.

Лешников крем

Смесете ги заедно.

Лешников мус

Цитрусово покритие

Оставете да заври и изсипете върху силиконова подложка или стреч фолио.

Асемблиране

• В 50мм силиконова форма изсипете 20 гр. цитрусов компот, в средна - 6 гр. лешников крем.

• Поставете отгоре хрупкавата бисквитата, след което поставете във фризера.

• В 65 мм форма изсипете 40 гр. мус, след което сложете вътре вложката от замразени цитруси.

• Демонтирайте глазурата с Puratos Miroir Glassage Neutral.

• Изрежете 100 мм диск в кората на цитрусите, след това поставете върху всяка торта.

Открийте

Свързани рецепти