Класическа торта Шарлота

Основа

Начин на работа:

Смесете всички продукти заедно в купа за миксер и разбъркайте за 4-6 минути. Изсипете готовото тесто в ринг 18см и печете при 180оC за 15 минути.

Руло

Начин на работа:

В купа за миксер смесете всички съставки без Джем Малина, разбъркайте за 4 минути и разтелете в тава , печете при 190оC за 4-7 минути. Охладете, намажете с Джем Малина и навийте на руло. Замразете и нарежете рулото на дискове, подредете ги във форма.

Крем

Начин на работа:

Избийте леко Пасионата и добавете заквасената сметана към нея, разбъркайте. В малко студена вода накиснете желатина,след което го разтворете. Добавете го към сметаните, добавете и плодовете.

Декорация

Композиция и декорация

Напълнете формата и я затворете с първия блат. Замразете и декорирайте с Глейз’Ит.

Открийте

Свързани рецепти