Класическа торта Троен шоколад „Нова година“

Блат

Смесете яйцата, олиото/маргарина и водата и накрая добавете Теграл Дарк Мойст Кейк. Миксирайте 3-4 мин. на средна скорост с плоска бъркалка до получаване на хомогенна маса. Печете на подова пещ за 35 мин. на 175 °C

Бял Шоколадов Мус

Сварете Фестипака и го залейте с шоколада и какаовото масло. Разбъркайте, докато сместа стане гладка и хомогенна. Разбийте Passionata до получаване на въздушна консистенция. Когато температурата на шоколадовата смес достигне 32°C, добавете разбитата Passionata. Изсипете 150гр в иноксов пръстен 16смØ покрит с найлоново фолио и замразете.

Млечен Шоколадов Мус

Сварете Фестипака и го залейте с шоколада и какаовото масло. Разбъркайте, докато сместа стане гладка и хомогенна. Разбийте Passionata до получаване на въздушна консистенция. Когато температурата на шоколадовата смес достигне 32°C, добавете разбитата Passionata. Изсипете 150гр върху белия шоколадов мус и замразете.

Черен Шоколадов Мус

Сварете Фестипака и го залейте с шоколада и какаовото масло. Разбъркайте, докато сместа стане гладка и хомогенна. Разбийте Passionata до получаване на въздушна консистенция. Когато температурата на шоколадовата смес достигне 32°C, добавете разбитата Passionata. Изсипете 150гр върху млечния шоколадов мус и замразете.

Декорация

Направете ганаш и загрейте до 35°C и нанесете тънък слой върху муса. За да създадете новогодишно усещане, украсете с шоколадово еленче.

Открийте

Свързани рецепти