Торта Шарлота (Креативна версия)

Основа

Начин на работа:

Разстелете темперирания шоколад между два найлонови листа, изрежете квадрати 10/10см. Смесете Хармони и Страфрут и ги загреийте до разтваряне, изсипете във форми 8/8см и замразете.

Мус

Начин на работа:

Направете ганаш от Белколад, Какаово масло и Фестипак. Когато ганаша е на около 35-38оC добавете избит Фестипак и добавете плодовете и семената. Напълнете във форми ринг 6см и замразете.

Декорация

Начин на работа:

Загрейте Патис’Oмалт и направете захарна топка или друга декорация от него.

Композиция и декорация

Поставете първия квадрат от Плодовото пюре, отгоре поствате шоколадовия квадрат и редувайте. След това поставете готовия мус и декорирайте с рула и захарна декорация.

Открийте

Свързани рецепти