Еклери Веган

Шу тесто - Веган основа

Смесете всички съставки за 1 минута на ниска скорост и 4 минути на максимална скорост и завършете с 1 минута на ниска скорост. Изсипете върху силиконова подложка и печете върху решетка за 40 минути на 140°C, след това 10 минути на 150°C с отворена клапа.

Шоколадов крем

Смесете захарта, пектина и Amigel, добавете към соевата напитка и оставете да заври за една минута. Добавете шоколада и оставете да се охлади.

Лешников крем

Загрейте соевата напитка, Mиметик, шушулките ванилия и Пралирекса, смесете, за да получите емулсия. Добавете сместа от пектин, захар и Amigel. Оставете да заври за една минута и разбъркайте, за да се охлади. Разбъркайте преди употреба.

Глазиране

Поставете фондана и шоколада в тенджера и ги затоплете заедно до 60°C За кокосов еклер: добавете малко ванилия на прах. За шоколадов: използвайте черен шоколад. За лешников: разстелете между 2 пластмасови листа на 1,8-1,5 mm и съхранявайте във фризера, след което направете формата, която желаете.

Асемблиране

Поставете върху еклера и оставете да се размрази, за кокоса поставете върху настърган кокос, за лешника поставете малко натрошен лешник отгоре.

Открийте

Свързани рецепти