Месене (спирален миксер): 5 мин бавни и 7 мин бързи, запазете 5% от водата за кладенче
Температура на тестото: 24о
Междинна ферментация: За 1 нощ при 3°C и 80% влажност, покрити с найлон.
Делене и предварително оформяне: Разделете тестото на парчета от 80 гр. и оформете топки. Сложете в предварително намазнена тава.
Оформяне: Сложете в тава с хартия и олио като разпределите. Сложете в алуминиева, предвариетлно намазнена форма, като разпределите равномерно.
Финална ферментация: 60 мин. при 30°C и 80% влажност, глазирайте със Саламоя и оставте да втасва за 30 мин.
Декорация: Глазирайте със Саламоя, направете 7 дупки с пръсти по цялата повърхност. Поръсете със сусамови семена.
Печене: Подова пещ при 250-260°C без пара за 8 мин. с 60ml пара в началото.