Месене (спирален миксер): 5 мин на бавни и 5 на бързи
Температура на тестото: 18
Ламиниране: до 6 мм
Охлаждане: охладете във фризер (-18) за 30 мин
Подгответе Миметик в правоъгълна форма на половината на тази на тестото
Сгъване: едно единично сгъване и едно двойно (12 слоя), замразете за 5 минути и оставете във фризер
Почивка: 60 мин. във фризер, покрити с найлоново фолио
Финално ламиниране: Ламинирайте до 3 мм, нарежете на триъгълници от 30x8cm и 70gr на парче тесто
Оформяне: Оформете като кроасан и сложете на перфорирани тави върху хартия за печене
Финална ферментация: 120 мин. при 28°C и 85 % влажност
Декорация: Глазиране със Сънсет Глейз
Печене: 210-180°C за 18 мин.
Охлаждане: Оставете на решетка след изпичането.