Начин на работа:
В купа за миксер смесете всички съставки заедно и разбъркайте до гладка смес. Разстелете в тава и печете при 180оC за 12-15 минути. Изрежете един ринг 18см и останалото навийте на руло с Топфил Ябълка, дюля и чиа.
Начин на работа:
Смесете Старфрут и Хармони и загрейте до разтваряне, поставете в молд и замразете.Смесете Бавароа ,вода и Амбианте и разбийте с миксер до получаване на мус. Добавете към муса разтопения шоколад и какаово масло и разбъркайте.
Във форма подредете нарязаните рулца, намажете половинта крем след което поставете плодовото пюре, нанесете и останалия крем и завършете с блата. Замразете. Затоплете Глейз’Ит до 40оC и залейте замразената торта.