Мокачино кейк

Блат Мокачино

* за тънки платки можете да добавите повече вода (+100 g към основната рецепта)

Лешников крем

Разбийте Кремоне, Фестипак и вода, след това добавете Пралине и разбъркайте добре.

Шоколадов ганаш

Направете шоколадов ганаш и добавете лешниците

Шоколадов ганаш за декорация

Шприцовайте готовия крем по желание и поръсете с ядките.

Композиция и метод

Изрежете 2 блата. В рамката сложете първия блат, намажете с лешниковия крем, отгоре сложете шоколадов ганаш и покрийте с втория блат. Замразете тортата и украсете с шоколадовия ганаш за украса. 

За рамка 35*8см

280 г Блат Мокачино 

360 гр. Лешников крем 

150 г Шоколадов ганаш 

200 г Шоколадов ганаш за украса

Открийте

Свързани рецепти