Тестото се оставя да престои през нощта на 4°C. На следващия ден се оставя за 30 мин на стайна температура.
Печене
Пече се на 240°C за 10 мин и след това температурата се сваля 220°C и се пече за 40 минути. Последните 10 мин. на отворена клапа.
Открийте
Свързани рецепти
Изберете Пакет
Добавен в количката
Продукт е добавен към вашата количка
Добре дошли
Нашият сайт използва бисквитки
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.