Смесете всички съставки и миксирайте за 10 мин. на високи обороти с телена бъркалка до получаване на хомогенна маса. Разпределете тестото в рамка 30Х40см с фолио на дъното и печете. Фолиото в долната част на рамката е за предотвратяване на разпространението на сиропа при сиропиране после. Печене: 20 мин. при 180°C.
Смесете млечен сироп и карамел заедно. Сиропирайте готово Трес Лечес.
Разбийте сметаната и украсете Трес Лечес.
Използвайки топла ложица направете дупка в крема и шприцовайте карамелов пълнеж.
Сиропирайте всеки индивидуален десерт с млечен сироп, украсете отгоре с бита сметана, и използвайки топла ложица направете дупка в крема и шприцовайте карамелов пълнеж. Декорирайте десерта.