Разбъркайте всички съставки заедно с телена бъркалка 5-8 мин на висока скорост. 300 г тесто на рамка 30*40 с метално фолио отдолу. Печене: 25 мин. при 180°C.
Смесете млякото и Пасионата заедно и ги сварете Сиропирайте изпеченото Трес Лечес. Оставете в хладилник за 4 часа.
Разбийте сметаната, за да стегне текстурата, която да се шприцова между платки и отгоре на Трес Лечес.
Разпределете Топфил Череша 65% върху долен слой Трес Лечес.
Сиропирайте първата част Трес Лечес с млечен отгоре шприцовайте Топфил Череша 65% и сметана, после сложете втори сиропиран блат Трес Лечес. Разпределете тънък слой крем и изрежете триъгълна част. С избита сметана и накрайник Сент Оноре украсете десерт и добавете няколко точки от Топфил Череша 65%.