Разтопете черния шоколад на 30°С. Затоплете сметаната и маргарина заедно до 35°С. Добавете към шоколада и разбийте с ръчен блендер като избягвате вграждането на въздух. Оставете да стегне за 12 часа на температура 15°С. Размекнете в миксер с плоска бъркалка, шприцовайте с пош върху хартия и поставете в хладилник. Потопете трюфелите в темпериран черен шоколад и ги оваляйте в черни шоколадови стърготини или какао на прах.
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.