Месене (спирален миксер): 6 мин бавни и 3 мин. бързи.
Температура на тестото: 26о
Почивка: 15 мин при стайна температура.
Делене и предварително оформяне: От тестото с куркума направете парчета от по 65 гр. тесто и оформете топчета. От черното тесто, направете парчета от 35гр. тесто и отново оформете топчета.
Междинна ферментация: 15 мин при стайна температура.
Оформяне: Тесто с куркума: дълги форми от 15 см. Черно тесто: разточете до достигане на размера / формата на тестото с куркума. Обвийте тестото с куркума с черното тесто, направете разрез Saucisson и поставете върху предварително омазнена тава за багети.
Финална ферментация: 75 мин при 28°C и 80% влажност.
Декорация: Глазирайте със Сънсет Глейз Изи Плюс.
Печене: Подова пещ при 230-230°C за 9 мин.