Yellow Submarine

Рецепта:

Начин на работа

Месене (спирален миксер): 6 мин бавни и 3 мин. бързи.

Температура на тестото: 26о

Почивка: 15 мин при стайна температура.

Делене и предварително оформяне: От тестото с куркума направете парчета от по 65 гр. тесто и оформете топчета. От черното тесто, направете парчета от 35гр. тесто и отново оформете топчета.

Междинна ферментация: 15 мин при стайна температура.

Оформяне: Тесто с куркума: дълги форми от 15 см. Черно тесто: разточете до достигане на размера / формата на тестото с куркума. Обвийте тестото с куркума с черното тесто, направете разрез Saucisson и поставете върху предварително омазнена тава за багети.

Финална ферментация: 75 мин при 28°C и 80% влажност.

Декорация: Глазирайте със Сънсет Глейз Изи Плюс.

Печене: Подова пещ при 230-230°C за 9 мин.

Открийте

Свързани рецепти