Индустриален Център Сладкарство

Център за усъвършенстване

В Puratos сме наясно, че индустриалните клиенти имат много по-различни нужди от занаятчиите, веригите за бързо хранене и супермаркетите. Ето защо нашите професионални центрове IPCC са устроени да предлагат на индустриалните сладкарски производители напълно оборудвани тестови центрове, посветени на технологични иновации и оптимизиране на процесите.

Изследване

Един от главните ни акценти в центровете IPCC е изследването. Ние винаги се стремим да сме в крак с последните тенденции и да отделяме доста време и енергия за провеждане на задълбочени изследвания за сладкарски продукти, взаимодействия, процеси и технологии в партньорство с производители на оборудване. В резултат, посетителите на IPCC центъра имат богат опит на разположение.

 

Разработки

В IPCC центъра, сътрудничеството с нашия клиент е ключово. Този комбиниран опит дава възможност да се разработват нови крайни изделия и концепции, да се откриват нови суровини и да се изпитват на произодствените линии. Нашите модерно оборудвани центрове също така позволяват на клиентите да изпробват потенциални решения в тестова среда преди пусканет им на техните линии.

 

Обучения

IPCC предоставя перфектните условия за обучения на индустриална производствена линия. Чрез тази реална производствена обстановка, IPCC центъра предлага на клиентите възможност да се обучават по възможно най-полезния начин. 

Подкрепа

IPCC се обслужва от екип от технически консултанти и R&D мениджъри, които са експерти в индустриалните приложения и процеси. Те не само предоставят висока степен на експертиза на клиентите, но също така посещават на място нашите сладкарски клиенти, за да гарантират първокласна индустриална подкрепа на техните производствени линии.

Ако желаете повече информация за IPCC, моля посетете нашата страница Контакти.