Иновационен Център

Надежден партньор в иновациите

В Пуратос ние измерваме нашия успех по това колко и как можем да помогнем на нашите клиенти да създават продукти и решения, които да карат техния бизнес да процъфтява. Един от важните начини да се постига този успех е чрез нашата глобална мрежа от Иновационни Центрове.

От занаятчии до индустриални производства и от ресторанти за бързо хранене до големи супермаркети, всеки един от нашите клиенти е добре дошъл.

Иновации за всеки

С международен екип от повече от 463 технически консултанти, нашата мрежа от  81 Иновационни Центъра са на разположение да помагат на клиенти както на местно, така и на регионално ниво, предоставяйки им достъп до най-модерното оборудване, експертиза и обучение, както и задълбочени изследвания на международните тенденции.

Ние се фокусираме върху три основни направления - хлебарство, сладкарство и шоколатиерство – и предлагаме нашите услуги на всички наши клиенти, независимо колко са големи или малки. От занаятчии до индустриални производители и от ресторанти за бързо хранене до големи супермаркети, всеки един от нашите клиенти е добре дошъл.

Нашите Центрове и вие

В нашите Иновационни Центрове, ние се концентрираме върху поредоставянето на три основни услуги:

Разработване на продукти
Да помагаме на нашите клиенти да създават най-добрите крайни изделия, ние предлагаме специализирани обучения във всички аспекти на разработките. Дали става въпрос за подобряване на настоящата продуктова гама, разработване на нови рецепти или сравнение на продукта с този на конкуренцията, ние имаме цялата експертиза, която е необходима на нашите клиенти, за да работим рамо до рамо. Вкус, свежест, текстура, взаимодействие на съставките, хранителни стойности и комбиниране на храни – възможни са обучения, експертни съвети и технически семинари за всеки аспект от разработката на продуктите

Управление на категориите
Добрият продуктов мениджмънт помага да се развие взаимно изгодна връзка между ритейлър и доставчик. Чрез навременна резервация в един от нашите Иновационни Центрове, могат да бъдат анализирани реалистични цели и да бъдат поставени за всички продуктови категории, и заедно с нашите клиенти да приложим стратегии за постигането на тези цели.

Продуктово профилиране
Кои са най-важните характеристики на вашите продукти? Дали е ткстурата? Дали е вкусът? В нашите Иновационни Центрове, ние ще работим в посока вкус, който най-добре се приема от вашата аудитория като първо се концентрираме върху характеристиките на вашия продукт. След това степенуваме продуктите на различни производители, за да разберем защо някои продукти получават по-висок резултат от други. Накрая може да се разработят решения "по мярка", които ще дадат възможност да се създадат продукти, които директно да привлекат вашия целеви пазар.

Посетете ни

Ако искате да откриете нови начини за стимулиране на вашия бизнес или ако се интересувате от посещение на най-съвременно оборудвания център, моля посетете нашата страница Контакти.