Ценностите, в които вярваме

Хора от различни култури по целия свят работят за Пуратос и тяхното разнообразие е една от най-силните страни на компанията. Вярата в едни и същи ценности ни дава възможност да постигнем и произведем най-добрите продукти за нашите клиенти. През годините, ние сме създали "магията" Пуратос работейки по начин, основан на доверие и взаимно разбиране. Това доверие създава нашата визия и това на свой ред вдъхновява всяко наше действие, така че вие, нашите клиенти да вярвате в компанията и нейните служители.

Екипност

corp pic team spirit Работейки заедно постигаме повече и се забавляваме повече! Вярваме, че постигнатото от всички надхвърля индивидуалните постижения.

Етика

Поддържане на високи професионални стандарти, спазване на поетите задължения и осигуряване на абсолютна безопасност на храните.

Качество

corp pic rand belgium Постигане на отличен резултат от първия опит и при всеки следващ път - повишаване на качеството на нашите изделия и поддържане на високи стандарти.

Ентусиазъм

Влагаме душа и сърце в работата си и се стараем да надминем очакванията на нашите клиенти. Наш приоритет е създаването на работна среда, която стимулира развитието на хората.

Решителност

Courage Да улавяме и търсим възможностите! Винаги сме готови да експериментираме и създаваме несравними продукти за нашите клиенти.

Визия

Нашето мото е "Надежден партньор в иновациите". Основавайки се на богатия си опит, непрекъснато търсим нови хоризонти и помагаме на нашите клиенти да се подготвят за непрекъснато променящите се пазари.
"Надежден партньор в иновациите"

Знаете ли, че...

Основавайки се на богатия си опит, непрекъснато търсим нови хоризонти и помагаме на нашите клиенти да се подготвят за непрекъснато променящите се пазари.

Свързани статии