Мъфин Шварцвалд

Рецепта:

грама (г)
За тестото:
Дарк мойст кейк 330
Вода 70
Олио 130
Яйца 130
За декорацията:
Топфил Череша 100
Шантипак 200
Овкусител Класик 10

Начин на работа

Тесто за мъфините:
Смесете яйцата, олиото и водата, след което прибавете Теграл Мойст Кейк. Миксирайте 2 мин. на бавна и 3 мин. на бърза скорост. Шприцовайте сместа в хартиени форми за мъфини (по 50 г смес). Добавете отгоре по 10 г. Топфил череша. Печете на 160 °С за 20 мин. в конвектомат.

Декориране:
За да декорирате, избийте сметаната с миксер и към нея добавете овкусител Класик. Шприцовайте върху изстиналите мъфини.