Kарамелени пасти

Рецепта:

грама (г)
Основа
Бискит 500
Яйца 375
Вода 50
Натрошен шам фъстък 100
Мляко 100
Пълнеж
Дели Карамел 250
Бавароа Неутрал 150
Пасионата 500

Начин на работа

Приготвяне на основата:
Смесете Бискит, яйцата и водата на средна/висока скорост с телена бъркалка за 8-10 минути до получаване на хомогенна смес. Разпределете тънко на два блата върху хартия за печене, поръсете с натрошения шам фъстък и печете на 240 °С за около 5-6 минути. Притиснете отгоре с тавата, за да изравните блата.

Приготвяне на карамелен пълнеж:
Загрейте млякото и Дели Карамел-а до 40 °С. Добавете Бавароа Неутрал и предварително избита Пасионата. Шприцовайте между блатовете като редувате блат и карамелен пълнеж. Направете пастите с 2 блата. Декорирайте с избита Пасионата и Дели Карамел.