Торта с ягоди

Рецепта:

грама (г)
Теграл Бискит 1000
Яйца 750
Вода 100
Захар 1000
Вода 1000
Течна глюкоза 500

Начин на работа

Приготвяне на блата:
Миксирайте Теграл Патакрут, яйцата и водата с телена бъркалка за 5 минути на високи обороти, след това намалете на средни обороти за 1 мин. Поставете в предпочитаната форма и печете на 180 оС за около 25 мин, в зависимост от размера на формата.

Приготвяне на захарен сироп:
Смесете захарта и водата и варете поне 10 минути след завиране. Свалете от котлона и добавете глюкозата. Разбъркайте до пълно хомогенизиране. По желание добавете аромат.

Сглобяване и декорация:
Разрежете изпечения блат на 3 пласта и напоете със захарния сироп. Нанесете слой избита сметана Шантипак и нарязани ягоди. Повторете тази процедура още веднъж. Охладете добре и декорирайте отново с избита сметана Шантипак. Използвайте свежи ягоди за финал.