Смесете Патакрут-а с Миметик. Добавете яйцата. Разточете масленото тесто с дебелина 3-4 мм. След това го изпечете за около 15-18 мин. на 180-200 °С.
Приготвяне на крамбъл (трохи):
Натрошете изпеченото ронливо маслено тесто и го смесете с разтопения мек маргарин. Поставете пласт с дебелина 5-7 мм на дъното на намаслен с Оликс ринг с диаметър 18 см. Печете около 55 мин. на 160 °С за подова пещ и 40 мин. на 160 °С за конвектомат.
Използваме „бисквитки“, за да ви осигурим най-доброто изживяване на нашия уеб-сайт, за да разпознаем честите ви посещения и предпочитания, както и за да измерваме и анализираме трафика. За да научите повече за „бисквитките“, вкл. за да ги откажете, разгледайте нашата политика за ползването им тук. С клик върху "Приемам всички" вие се съгласявате да използвате всички „бисквитки“.