Чийзкейк с ябълка

Рецепта:

грама (г)
За основата:
Патакрут 1000
Миметик Инкорпорейшън 400
Яйца 100
Канела 5
За крема:
Аржента Крем 60
Дели Чийзкейк 800
Топфил Ябълка 100
Канела 5

Начин на работа

Приготвяне на ронливо маслено тесто:
Смесете Патакрут-а с Миметик. Добавете яйцата. Разточете масленото тесто с дебелина 3-4 мм. След това го изпечете за около 15-18 мин. на 180-200 °С.

Приготвяне на крамбъл (трохи):
Натрошете изпеченото ронливо маслено тесто и го смесете с разтопения мек маргарин. Поставете пласт с дебелина 5-7 мм на дъното на намаслен с Оликс ринг с диаметър 18 см. Печете около 55 мин. на 160 °С за подова пещ и 40 мин. на 160 °С за конвектомат.