Шоколадов чийзкейк

Рецепта:

грама (г)
Теграл Патакрут 1000
Яйца 100
Миметик 400
Изпечена и натрошена основа 140
Аржента Крем 60
Дели Чийзкейк 500
Belcolade Дропс Черен 180

Метод на работа:
Смесете Патакрут с Миметк Инкорпорейшън. Добавете яйцата. Бъркайте до получаване на хомогенно тесто. Оставете в хладилник за около 25-30 мин. Разточете масленото тесто до дебелина 3-4 мм. След това го изпечете за около 15 мин. на 200°С. Натрошете изпеченото ронливо маслено тесто и го смесете с маргарина Аржента Крем. Поставете пласт с дебелина 5-7 мм на дъното и стените на ринг с диаметър 18 см. Затоплете 100 г Дели Чийзкейк и го смесете с разтопения натурален шоколад. Смесете с останалото количество Дели Чийзкейк и доразбъркайте. Допълнете ринга и печете 40 мин. на 170°С. Оставете готовия десерт да се охлади напълно в хладилник и отстранете ринга. Декорирайте.